Vil du hjelpe meg å skrive en grøsser?

- Av Mari Moen Holsve

Foto: Turid O. Hepsø

Hei!
Jeg heter Mari Moen Holsve. Jeg er forfatter, og jeg skriver fantasybøker og skrekkbøker. Jeg sitter mye hjemme om dagen, akkurat som dere, og i forrige uke bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å bruke denne tida til noe kult:

Jeg har lyst til å skrive en grøssernovelle. Altså en skrekkhistorie – og jeg vil ha deres hjelp. I hele neste uke kommer jeg til å være på Norli Junior og lage en skrekkhistorie sammen med dere. Jeg kaller det live-skriving!


Vil du være med på å lage en historie sammen med meg?
Live-skrivingen begynner her, på Norli Junior, mandag 23. mars. Da legger jeg ut starten på en skrekkfortelling som jeg holder på å skrive akkurat nå. Og når du har lest starten, skal DU få lov til å si hva du vil at skal skje videre!

Jeg håper det kommer MASSE kule forslag fra dere her inne på Norli Junior. Jeg kan selvfølgelig ikke bruke alt i historien, men hver dag hele neste uke kommer jeg til å legge ut en video hvor jeg snakker om forslagene, og om hvordan det er å skrive sammen med dere. Og jeg kommer selvfølgelig til å legge ut en ny del av fortellingen!

Live-skrivingen er ferdig, men du kan fortsatt lese hele fortellingen på Norli Junior. Klikk her for å lese del 1!… lurer du på hva slags bøker jeg har skrevet? Her ser du en av de mest populære: Ingen sover trygt i natt. (Husk at dette er en skummel bok! Du bør være femteklassing eller eldre for å lese den.)


Tilbake til forrige side