TEGNEKONKURRANSE – September: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av

Hei! Hei hvor det går – her er ny tegnekonkurranse for september🤩 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den nye boken til Bjørn Sortland (som også er Norli Junior forfatter og er en av ukens forfatteren denne høsten).

Under kodenavnet Johnny 777 jobber Jon som agent for den hemmelige organisasjonen EHO, og han har vært på ville oppdrag over hele verden sammen med den mystiske Ninja-Prinsessa. Nå har EHO mottatt informasjon om en mystisk Halloween-feiring på en øde øy utenfor Bergen. Og da strømmen går og ett og ett barn forsvinner, er det bare to stykker som kan ordne opp. Selv om det er mørkt, tar Johnny 777 på seg solbrillene, og Ninja-Prinsessa drar opp katana-sverdet sitt. Johnny 777 Mission 4: Bergen er fjerde bok i Sortlands og Selnes’ kritikerroste bestselgerserie full av humor, action og spenning! 

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket, eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til [email protected] innen 30. september. / MerkesJOHNNY 777

Premie: Én vinner får tegnesaker og bøker for 1000 kroner. Vinneren blir lagt ut på www.norlijunior.no 15. oktober.
🤩 LYKKE TIL! 🤩


Tilbake til forrige side