TEGNEKONKURRANSE – November: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av Cecnys

Hallo! Dere så/leste vel det forrige innlegget til Hans Jørgen Sandnes og tegnevideoen med sjømonsteret Krako? Hvis ikke så kan du lese innlegget her. Vi tjuvstarter nemlig novembers tegnekonkurranse som nettopp tar utgangspunkt i den nye boken i Krypto-serien og boken som heter Frostrøyk.

Premie: Denne gangen trekker vi hele 5 vinnere som vinner signert tegnehefte fra Hans Jørgen! Hovedvinneren får også et gavekort og vinner tegnesaker og bøker for 1000 kroner. Vinneren blir lagt ut på www.norlijunior.no innen. 15 desember.

Bok nr. 4 i Krypto-serien.

Ophelia og Bernard er på Fingals øy, der den topphemmelige organisasjonen Krypto holder til. Hvorfor vil Krypto holde alle undersjøiske monstre hemmelige? Og hvorfor føles organisasjonen så kjent for Ophelia? Det virker som Krypto bare forteller deler av sannheten, og Ophelia bestemmer seg for å utforske øya på egen hånd. Men tiden er knapp, særlig når det viser seg at akvariesjefen er på vei …

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket, eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til [email protected] innen 30. november.
/ MerkesMITT SJØMONSTER


🤩 LYKKE TIL! 🤩


Tilbake til forrige side