Vinnerne av tegnekonkurransene for Januar/Februar + Mars

- Av

Bedre sent enn aldri – her er vinnerne av tegnekonkurransene de siste månedene 🤭🥳

For januar og februar tok tegnekonkurransen utgangspunkt i den nye Detektivbyrå 2 boka, nemlig Operasjon Ninja. Dere fikk i oppgave og tegne og fargelegge Tiril, Oliver og Otto på et spennende oppdrag, og TUSEN takk for supermange fine og kule tegninger!

*Trommevirvel* 
VINNEREN av tegnekonkurransen for JANUAR/FEBRUAR er denne kule og fargerike tegningen av Detektivbyrå 2 på oppdrag: 

Gratulerer så mye til Nishel som går i 2. klasse på Rødtvet skole – Du er VINNEREN av tegnekonkurransen for januar/februar! Du får et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet. HURRA!

__________________________

Vinneren av tegnekonkurransen for MARS

Boken vi tok utgangspunkt i for mars var den andre boken i Lightfall-serien, nemlig Skyggen skrevet og illustrert av Tim Probert. Her var oppgaven å tegne/fargelegge din egen magiske og vakre fantasi-verden. Denne gangen har dere jammen meg overgått dere selv, jeg tror aldri vi har sett så mange vakre tegninger sendt til oss på samme tegnekonkurranse før 😍👏 Vi har nesten lyst til å tapetsere en vegg på kontoret med tegningene deres!

Men, vi er nødt til å velge en vinner: *Trommevirvel* 
VINNEREN av tegnekonkurransen for MARS er denne kreative, morsomme, drømmende og fargerike tegningen: 

Gratulerer så mye til Margarita på 10 år som går på Vilberg skole i Eidsvoll – Du er VINNEREN av tegnekonkurransen for mars! Du får også et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet. HURRA for deg også!

Tusen takk for alle de fine tegningene som ble sendt inn til begge konkurransene, bli gjerne med på tegnekonkurransen som foregår nå, pssst: kort frist igjen på denne!

Hilsen oss i Norli Junior


Tilbake til forrige side