Thoralf: Familien Gnork

- Av Norli Junior

Denne uken er det Thoralf Fagertun som tar over Norli Junior! Han har skrevet den morsomme boka Familien Gnork! Han har også en liten utfordring til dere! Se videoen og finn ut hva utfordringen er.

Katten vil ikke sitte stille på fanget til Thoralf. Gjett hvor lenge katten klarer å sitte før den hopper av fanget! Thoralf skal gjøre tre forsøk og det er den lengste tiden som gjelder. Send inn ditt svar her! De som svarer riktig er med i trekningen av Familien Gnork-fotball!

Om boka!

Jungelmedisin, klysegutar og verdas viktigaste fotballkamp!

Tom saknar bestevenen Martin, som ligg halvdaud på sjukehuset. Saman skulle dei vunne den superviktige fotballkampen mot den motbydelege erkefienden Preben og laget hans. Men utan Martin vil dei heilt sikkert tape.

Når familien Gnork flyttar frå jungelen til Tom sin kjedelege småby, blir håpet tent.
For om Tom gjer familien Gnork ei teneste, skal dei lage ein heidundrande naturmedisin som vil gjere Martin frisk og speleklar til kampen. I forsøket på å lage medisinen må både krokodillar, kattar og kvalar til pers som prøvekaninar, noko som får uana konsekvensar. Og i skuggane lurer Preben med skumle planar…

«Familien Gnork» er ei sprø og munter forteljing om venskap, fiendskap, edderkoppjakt, flygande krokodillar og heimelaga medisin med utrulege biverknader. Og fotball, sjølvsagt.

Boka er rikt illustrert av Line Halsnes.

Se mandagens video

Se tirsdagens video

Se onsdagens video

Se torsdagens video

Se fredagens video


Tilbake til forrige side