Ida: Alma Freng!

- Av Norli Junior

Dere! Nå nærmer vi oss slutten av lesekonkurransen og det er bare to forfattere igjen. Denne uken er det Ida Tufte Michelsen som skal være på Norli Junior. Hun har skrevet de fantastiske bøkene om Alma Freng.

Bøkene passer perfekt som lese-selv-bøker for dere som er 9-13 år. I tillegg er de ypperlige som høytlesningsbøker før leggetid eller i klasserommet. Se videoen for å høre Ida fortelle om bøkene!

I videoen leser Ida to sider fra den nye boka Alma Freng og Strålemerkene. Dere som har sett videoen kan registrere to sider som høytlesning på Norli Junior.

I morgen bør dere følge med. Hvorfor? Jo, det blir konkurranse!

Om den første boka Alma Freng og Solfangerne!

Alma Freng gjør alt hun kan for å passe inn på den nye skolen, og vil aller helst være så vanlig som mulig. Det skal vise seg å bli vanskelig når hun en dag får vite at hun er solfanger, og at hun må hjelpe verden med å passe på alle tidstrådene.

Solfangerne planlegger et angrep på landets storminister Gabriella Grubel, som forsøker å utrydde dem. De trenger Almas hjelp, og dermed må Alma ikke bare lære seg å fly, men også å fange solstråler, og alt dette på bare noen uker.
Alma Freng og solfangerne er et magisk eventyr om heltemot, hevn, uvanlige vennskap og utrolige krefter.

Se tirsdagens video her

Se onsdagens video her

Se torsdagens video her


Tilbake til forrige side