Noor og Miniatyren

- Av Norli Junior

Velkommen til en ny uke på Norli Junior 🥳 Denne uken skal dere få bli kjent med Julia Kahrs som har skrevet Noor og Miniatyren. Boken handler om Noor som synes at hverdagen er ganske kjip. Det nærmer seg jul og faren har ikke pyntet i det hele tatt og skolen er ikke noe gøy. Hverdagen kan ikke bli særlig verre! Men en dag oppdager Noor noe i kjelleren …. Hun finner en MINIVERSJON av seg selv! Hør Julia fortelle om boken i videoen under.

Så du hele videoen? Da kan du registrere at du har lest 4 sider fra Noor og Miniatyren. Trykk her for å registrere sider!

Følg med i morgen! Da kommer det en konkurranse 😁

Om Noor og Miniatyren:

En ganske alminnelig dag oppdager Noor noe helt ualminnelig i kjelleren. En miniversjon av seg selv! Hvorfor i alle dager har Noor fått en miniatyr?

Men kanskje er det nettopp en miniatyr hun trenger? For i tillegg til plagsomme klassekamerater og enorme mengder lekser, har Noor prestert å melde seg på skolens juleshow – uten å ane hva hun skal framføre. Og da omstendighetene rundt juleshowet blir uventet farlige og mistenkelige, er det godt å ha en lur miniatyr på laget sitt. 

Andre videoer

Noor og Miniatyren

Hva er egentlig en miniatyr

Den Magiske Landsbyen!

Torsdag på Norli Junior – snart jul

Ukens vinner


Tilbake til forrige side