Tegn «Verdens verste miljøsvin» og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1.000 kroner!

2020-04-28 – Av Cecnys

Bruk fantasien din og tegn et miljøsvin som ødelegger naturen. Skolemesterskapet om å bli byens mest miljøvennlige skole er i gang! Rektor er full av ideer som kan få elevene til å bruke mindre vann…  Les mer »

Hvor lenge varer lesekonkurransen?

2020-04-27 – Av Norli

Gratulerer med fabelaktig innsats i Norli Junior Lesekonkurranse! Hittil har dere lest Over 33 millioner sider! Over 315.000 bøker! Da lesekonkurransen startet, var det ingen som visste hvor lenge skolene ville være stengt. Vi skrev…  Les mer »

VINNERNE av konkurransen – og Hedda faller av hesten

2020-04-27 – Av Maren Ørstavik

Wow, dere er helt rå! Jeg fikk så mange fine og kule tegninger av hester til konkurransen i forrige video! Tusen takk! Nå har jeg trukket tre vinnere som får «Den hvite hestens hemmelighet» med…  Les mer »

BOBBIE & ALEX – VINNERE AV KONKURRANSEN

2020-04-26 – Av Bobbie Peers

Her bruker vi en litt uvanlig metode til å trekke tre vinnere i konkurransen. Tusen takk til alle som var med å gjette. Det kom inn mange hundre svar. Veldig gøy. De tre vinnerne får…  Les mer »

Barcelona og verdens bokdag

2020-04-23 – Av Cecnys

Visste du at bøkene har en egen dag – Verdens bokdag? Bokdagen feires 23. april hvert år, av bokhandlere, bibliotek, skoler og bokelskere over hele verden. De som feirer bokdagen kan gi hverandre en bok og…  Les mer »

Lær å tegne hester – og VINN hestebok

2020-04-23 – Av Norli

Hei! Jeg heter Maren Ørstavik og er forfatter. Jeg er ikke så god til å tegne, men har lært meg noen hestetegnetriks som jeg vil dele med deg! Se på videoen og send meg din…  Les mer »

KONKURRANSE – Bobbie & Alex leser

2020-04-20 – Av Bobbie Peers

Hei, dette er fjerde og siste filmen jeg og Alex legger ut for denne gang. Det var mange som ville at vi skulle lese på et tak. Så da gjorde vi det. Denne gangen skal…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen i Mars

2020-04-16 – Av Cecnys

Hei igjen! Da var det igjen på tide å kåre en vinner av tegnekonkurransen og denne gangen for Mars. Temaet dere fikk var å bruke fantasien og tegne et spennende og mytisk dyr. Boken vi…  Les mer »

Bobbie og Alex leser i båt

2020-04-13 – Av Bobbie Peers

Denne gangen leser vi i båt. Dere kan laste ned en gratis ebok av Luridiumstyven her på Norli Junior. Husk å stemme på HVOR vi skal lese neste mandag. For de av dere som er…  Les mer »

Siste spor i Den STORE påskejakten!

2020-04-12 – Av Cecnys

Har du klart alle oppgavene? Da kan du bruke denne til å stokke bokstavene riktig: Trykk så HER FOR Å SENDE INN LØSNINGSORDET. Du vil da bli med i trekningen av et gavekort på bøker,…  Les mer »