666 716

bøker
Lese
sider
Lese

83 472 885

av 49 131 elevar i 2 807 klasser


TEGNEKONKURRANSE – JANUAR/FEBRUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-01-21 – Av Cecnys

Heisann! Endelig på tide med ny tegnekonkurranse igjen 🥳 Denne gangen skal vi ta utgangspunkt i den nyeste Detektivbyrå 2 boken, nemlig Operasjon Ninja som kommer helt i slutten av januar! 😍Tipper det er mange…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen DESEMBER

2022-01-17 – Av Cecnys

Hei igjen og godt nytt år til alle ☺️! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for desember. Det ble sendt inn utrolig mange fine og koselige tegninger, TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok…  Les meir »

Vinnerne av tegnekonkurransen NOVEMBER

2021-12-13 – Av Cecnys

Hei! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn for tegnekonkurransen i november. Så utrolig mange fantasifulle og kreative sjømonstre dere har laget! 😍 Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den nye boken til…  Les meir »

God jul fra Brakfis-gutta

2021-12-13 – Av Cecnys

Hei! Da er lesekonkurransen over og nå er det jammen meg snart juleferie for alle dere ute rundt om på skolene ❤️ Det har dere virkelig fortjent! Håper dere har oppdaget mange nye, gode og…  Les meir »

Lesekonkurransens SISTE DAG – Tusen takk for innsatsen!

2021-12-10 – Av Cecnys

Hei! Da var det siste dagen for denne gang, og jeg er så heldig som får takke av hele denne lesekonkurransen som har vært i gang siden september. Norli Junior-teamet og jeg er svært imponerte…  Les meir »

Bli med på «Skillingsvise-konkurranse»!

2021-12-08 – Av Cecnys

Hei! I dag så tenkte jeg å få med dere på en litt morsom konkurranse! Se videoen under for mer informasjon til hvordan du/dere kan delta 🥳 Send inn din beste «Skillingsvise/dikt» innen førstkommende fredag…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner! 🎅🤶

2021-12-07 – Av Cecnys

Da var det på tide med en ny tegnekonkurranse igjen og denne måneden tar vi selvfølgelig utgangspunkt i boken fra ukens forfatter Kjetil Indregard, nemlig Tikkens jul. For hva er vel mer passende enn en…  Les meir »

Lesekonkurransens aller siste forfatteruke og denne uken er det Kjetil Indregard som skal være med oss!

2021-12-06 – Av Cecnys

Hei! Denne uken – den ALLER siste uken av lesekonkurransen er det jeg Kjetil Indregard som er ukens forfatter her på Norli Junior. Under kan du se en video som forteller litt om meg og…  Les meir »

2021-12-05 – Av Thomas Framnes

Vi vil takke for alle kule bidrag, både tegnet og skrevet. Håper dere har fått lest mye, enten det er sider fra Brakfis eller andre godsaker. I ekte Brakfis stil, ønsker vi dere ulykke til…  Les meir »

2021-11-30 – Av Thomas Framnes

I den første Brakfis boken «Verdens mest uheldige gutt» finnes et tonn med hodeskaller. Vel, kanskje ikke et tonn, men ganske mange. Noen små, noen større. Hvis du har den første Brakfis boken tilgjengelig kan…  Les meir »