ROBOTER

- Av Bobbie Peers

Hei alle,

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan robotene i William Wenton-serien ser ut. Og jeg pleier å svare at det er litt opp til den som leser. Derfor bruker jeg ikke så masse tid på å beskrive dem. Jeg synes det er fint om leseren kan få bruke fantasien sin litt når de leser.

Når jeg er rundt på skolebesøk får jeg også ofte sprøsmål om jeg kan tegne.

Jeg pleide å lage tegneserier når jeg var yngre. Det har jeg sluttet med. Men av og til setter jeg meg ned og drodler litt. Under kan dere se noen skisser som jeg har laget av roboter. Kan ikke garantere at disse robotene er på Instituttet i bøkene, men jeg synes at jeg kjenner igjen en av dem.

Håper dere får en super helg. Og kanskje noen av dere blir inspirert til å tegne noen roboter også:)

Hilsen Bobbie

 

 


Tilbake til forrige side