E-bøker du kan lese gratis!

- Av Cecnys

NB! Du trenger en app på mobil eller iPad, eller et leseprogram på PC før du kan lese e-bøkene.

Se her hvordan du laster ned e-bøker til mobil, iPad og PC


Percy Jackson: Lyntyven av Rick Riordan

Percy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen – igjen. Men det er ikke hans største problem … I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt vel levende. Og ikke nok med det, han har ertet på seg noen av gudene! Et av Zevs’ våpen har blitt stjålet og nå er Percy hovedmistenkt.
LES MER OM BOKEN HER


Mini-mysterium: Operasjon blå pakke

Mini-mysterium med Tiril, Oliver og Åtto i Detektivbyrå nr. 2.


Mini-mysterium: Operasjon gamle spor

Enda et mini-mysterium med Detektivbyrå nr. 2.


Kampen mot Superbitchene av Audhild A. Solberg

Kampen mot superbitchene er en spennende og hylende morsom bok om bertejenter, toppligagutter, bollesveisnørder, pingler, losere og freaker. Å være annerledes er ingen spøk. Men har man en bestevenn, en kul tante og et skjult talent, kan man klare seg rimelig bra likevel.
LES MER OM BOKEN HER


Luridiumstyven av Bobbie Peers

William Wenton oppdager at han ikke er som alle andre. Riktignok har han alltid lurt på hvorfor familien hans har dekknavn. Og hvorfor han er ualminnelig god til å knekke koder. Og hvorfor bestefaren forsvant sporløst i Londons undergrunn for åtte år siden.
LES MER OM BOKEN HER


Miles og Niles 1: Kugalskap av Mac Barnett og Jory John

Miles Murphy er kjent for én eneste ting: pøbelstreker. Han er den beste pøbelen noensinne. Så når han må flytte til kjedelige Slumredal (også kjent for én eneste ting: kuer), regner han med å være den beste pøbelen på den nye skolen sin også.

LES MER OM BOKEN HER


Pyms mislykka familie av Heidi Linde

Hva gjør du når læreren din bestemmer at alle i klassen skal skrive noe sant og virkelig om familien sin, og du vet at din egen familie rett og slett er totalt MISLYKKA?
LES MER OM BOKEN HER


Verdens verste rektor av Marius Horn Molaug

Svømmedagen nærmer seg, og dette er Rubens siste sjanse for å ta svømmeknappen. Men det er et problem: Ruben kan ikke svømme. Vi følger Ruben og Kent gjennom elleville påfunn og forsøk, men klokka tikker, snart er svømmedagen der!
LES MER OM BOKEN HER


Den onde greven 1: En grufull begynnelse av Lemony Snicket

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna er en moderne klassiker! Den første boka er som tittelen sier, en grufull begynnelse.
LES MER OM BOKEN HER


Snøsøstre: Sølvhemmeligheten av Astrid Foss


I dette første eventyret om Snøsøstrene, må de tre søstrene snike seg ut av slottet om kvelden for å legge ut på det første oppdraget i den frosne skogen.
Klarer de å finne lyset før Skyggeheksa gjør det?
LES MER OM BOKEN HER


Enkebyen: De bortførte av Thomas Enger

En voldsom, uventet flom sender Stella (16) og faren på flukt fra bygda de har bodd i hele livet. Etter en strabasiøs ferd gjennom utrygge områder, kommer de omsider fram til Enkebyen. Men prøvelsene er på ingen måte over.
LES MER OM BOKEN HER


Halvgudene av Mari Moen Holsve

En dag blir livet brått snudd på hodet for trillingene Dina, Balder og Thea. Fra en monoton skolehverdag kastes de hodestups ut i en fremmed verden hvor ingenting er som det synes. Ikke engang trillingene selv!
LES MER OM BOKEN HER


Ingenlund av Jessica Townsend

Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord.
LES MER OM BOKEN HER


Kattekrigerne 1 av Erin Hunter

I generasjoner har fire klaner med villkatter styrt skogen i henhold til eldgamle lover, fastsatt av deres mektige forfedre. Men gamle koder er truet. Tordenklanen er i stor fare og den onde Skyggeklanen vokser seg sterkere for hver dag. Edle krigere dør, noen av dem under mystiske omstendigheter.
LES MER OM BOKEN HER


Nærmere kommer vi ikke av Monika Steinholm

En roman om altoppslukende kjærlighet, vond og fantastisk på én gang. En kjærlighet alle kan kjenne seg igjen i, enten de er homo, streite, bi eller bare litt på skrå.
LES MER OM BOKEN HER


Pyramidemysteriet av Hanne Kristin Rohde

Astrid våkner av et blått blink i rommet. Det er midt på natten. Hun aner plutselig at noe er fryktelig galt med hesten Rocky, og tvinger pappaen til å kjøre henne til stallen i Maridalen.
Første bok i Hanne Kristin Rohdes nye spenningsserie, for jenter og gutter 10-14 år.
LES MER OM BOKEN HER


Og noen bøker til lærere også :)

Codex av Tom Egeland


Krokodillevokteren av Katrine Engberg


Tilbake til forrige side