Lykke til i innspurten!

- Av Norli Junior

I dag får dere bli med Stian inn i en ny dimensjon – altså en ny jobb. Se videoen for å se hvordan et studio for klipping og fiksing av lyd ser ut. Kult ikke sant?

I videoen kan dere se noen av de flotte tegningene som ble sendt inn denne uken. Det blir også kåret en vinner av ukens konkurranse. Se videoen for å finne ut hvem som vant de to første bøkene i serien Portalpilotene.

Alle ukens forfattere og alle i Norli Junior ønsker dere lykke til i innspurten av lesekonkurransen!


1 uke igjen

Nå er det bare 1 uke igjen av lesningen. Elever kan registrere bøker og gjøre endringer frem til klokken 23:55 8. desember. Lærerne har frist 18. desember for å godkjenne lesing og sikre at alt er riktig.

De som har lyst kan fortsette å registrere lesing på Norli Junior, men lesing etter 8. desember vil ikke telle med i lesekonkurransen.

Ta kontakt med oss på norlijunior@norli.no hvis dere har spørsmål.

Husk at vinnerne annonseres i februar. Det blir også utdeling av premier i februar.

Vi sjekker topplistene nøye, så det er særlig viktig at klasser som ligger an til å vinne har registrert alt riktig.

Se andre videoer

Portaler? Dimensjoner?

Konkurranse!

Bli med Stian på jobb i teater!

Lese under bordet?

Ukens vinner!

Om Portalpilotene

Stian Gulli har skrevet en leken, actionfylt, litt nerdete og veldig gøyal serie som lar barna får være i et univers der alt er mulig og alt er lov. Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Les Portalpilotene for å finne ut mer. Passer fra 9 år.


Tilbake til forrige side