TEGNEKONKURRANSE – APRIL: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av

Hei igjen! Nå er det sikkert mange av dere som snart har påskeferie og da må vi såklart legge ut en ny tegnekonkurranse i forkant! ??? Bøkene vi tar utgangspunkt i denne gangen av forfatteren/illustratøren som vant Ravnringene-prisen! Nemlig bøkene om Arkin av H.L. Phoenix.

Litt om serien:

Arkin-Lysets vokter er en vakker portalfantasy der drømmer blir virkelige, der ensomhet og savn redder liv, og der den minste personen kan kaste den lengste skyggen! Hvis han våger! Bokserien er besettende, vakker, rørende, varm og underfundig. Ja, alle ingredienser som et ordentlig epos skal inneha! 

Litt om første bok – Hemmeligheten:

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Men han er også smart og underlig talentfull i tegning. Det er åtte måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg holder på å sluke ham hel.

Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden…

Litt om andre bok – Håpet:

Melion har vist seg å være en av Lysets voktere, og han tar med seg Arkin til et magisk rike ved navn Hevádriel! Her er alt vakkert, lysende, fylt av energi og liv, men til og med i denne vakre hagen er det noe som visner. En forferdelig trussel, som har fått vokse og gro i skjul, har nå våknet … Arkin forstår at Hevádriels skapninger ikke lenger er trygge … men vil han få rikets mektige ledere til å innse det samme?

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket, eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 30. APRIL og  
merkesARKIN.


Tilbake til forrige side