TEGNEKONKURRANSE – JANUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Godt nytt år, alle sammen! Håper dere har hatt en fin jul og lekt masse i snøen ?⛄ Nå er vi jo allerede i første måneden i 2023, noe som betyr ny tegnekonkurranse! ✨ Denne gangen tar vi utgangspunkt i den nye boka i den populære serien med Kent og Ruben i hovedrollene, nemlig Verdens verste skitur. Boka er skrevet av Marius Horn Molaug og illustrert av Kristoffer Kjølberg.

Litt om boka:

RUBEN HATER Å GÅ PÅ SKI!
Finnes det egentlig noe verre enn en lang skitur? Å gå på ski er kjedelig. Bakkene er for bratte! Skiene er for glatte! Det er iskaldt, slitsomt og alltid mye lenger enn man tror! Kompisen Kent er heller ikke glad i bortover-ski, han er mer FYKE-NEDOVER-I-TUSEN-KILOMETER-I-TIMEN-UTEN-KONTROLL-PÅ-SKIENE-typen. Ruben og Kent må legge en skikkelig plan for å unngå skitorturen. Men hvordan knekker man egentlig et par ski? Og hva skjer når lillesøster Ragnhild går seg vill i fjellet?

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 31. JANUAR og  
merkesSKITUR

Lykke til! ?


Tilbake til forrige side